JHOOMO RE

Een verleidende combinatie van Oosterse dans en Hiphop. De Bollywood groep Jhoomo Re traint wekelijks in de ILL SKILLS studio en zoekt hierbij naar de combinatie van klassieke en moderne danstechnieken.

lees verder  >

BREAKDANCE WAGENINGEN

Ik ben geïnteresseerd en wil mij graag aanmelden voor een gratis proefles. 

Galerie

 
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bollywood danslessen

Jhoomo Re geeft Bollywood les aan kinderen en jongeren. Door vele jaren ervaring kunnen lessen goed worden opgebouwd en zijn we in staat helder uitleg te geven.

2Gether

Een verleidende ccombinatie van Oosterse dans en Hiphop.  2gether is een show waarin Bollywood en breakdance samenkomen.

Leeffestival

De jongste dansers van Jhoomo Re hebben voor het Leeffestival een kleurrijke dans gemaakt. Op de markt van Wageningen kon het publiek met mooi weer de dans zien.

Belmondo festival

Met mooi weer in het park genoot het publiek van een spetterende show. Jhoomo Re en de ILL Skill Squad stonden op het hoofdpodium van het Belmondo Festival met oosterse dans en breakdance.

Koningsdag

Jhoomo Re maakte met de ILL Skill Squad een speciale dans voor Koningsdag. In het Junushoff Theatercafe kon de spannende combinatie van oosterse dans en breakdance worden bekeken.

Holi Phagwa festival

De samenwerking van Jhoomo Re en ILL Skill Squad gaf het Holi Phagwa festival in Arnhem nog meer kleur. Het publiek genoot van een spectaculaire show met oosterse dans en breakdance.